Zapraszamy na wyjątkowy weekend Świętomarciński!
Od piątku 7 listopada do wtorku 11 listopada serwujemy wyjątkowe dania z gęsiną. Zarezerwujcie stolik już teraz i dołączcie do naszego Świętomarcińskiego świętowania!
Dodatkowo, w niedzielę 9 listopada zapraszamy na brunch, gdzie królować będzie gęsina. Dowiedz się więcej o brunchu: KLIKNIJ TU
Menu
Półgęsek wędzony na zimno, maślana brioszka, konfitura z rokitnika 42 zł
Kartoflanka na gęsi z majerankiem i cząbrem 29 zł
Domowe pierogi z gęsiną, aromatyzowane rozmarynem 44 zł
Udo z gęsi confit, pęczotto z dzikimi ziołami, dyniowy mus z chili, podchmielona śliwka 68 zł
Dyniowa panna cotta z nutą czarnego bzu 29 zł
Do końcowego rachunku doliczany jest serwis w wysokości 10%.
Powyższe dania mogą zawierać alergeny.
O szczegóły zapytaj obsługę.
Zachęcamy do rezerwacji stolików: 502 707 707
Restauracja jest czynna:
poniedziałek-czwartek 13:00-21:00
piątek-sobota 13:00-22:00