Aktualności


Gęsina na Świętego Marcina

Zapraszamy na wyjątkowy weekend Świętomarciński!

Od piątku 7 listopada do wtorku 11 listopada serwujemy wyjątkowe dania z gęsiną. Zarezerwujcie stolik już teraz i dołączcie do naszego Świętomarcińskiego świętowania! 

Dodatkowo, w niedzielę 9 listopada zapraszamy na brunch, gdzie królować będzie gęsina. Dowiedz się więcej o brunchu: KLIKNIJ TU

Menu

Półgęsek wędzony na zimno, maślana brioszka, konfitura z rokitnika 42 zł

Kartoflanka na gęsi z majerankiem i cząbrem 29 zł

Domowe pierogi z gęsiną, aromatyzowane rozmarynem 44 zł

Udo z gęsi confit, pęczotto z dzikimi ziołami, dyniowy mus z chili, podchmielona śliwka 68 zł

Dyniowa panna cotta z nutą czarnego bzu 29 zł

 

Do końcowego rachunku doliczany jest serwis w wysokości 10%.

Powyższe dania mogą zawierać alergeny.

O szczegóły zapytaj obsługę.

Zachęcamy do rezerwacji stolików: 502 707 707

Restauracja jest czynna:

poniedziałek-czwartek 13:00-21:00

piątek-sobota 13:00-22:00

 

Call Now Button