Aktualności


Wielkanocne brunche

Serdecznie zapraszamy do spędzenia Świąt Wielkanocnych w naszym pałacu. 12 i 13 kwietnia 2020 w godzinach 11:00-17:00 organizujemy dwa wspaniałe wielkanocne brunche, podczas których zadbamy nie tylko o znakomitą kuchnię łączącą smaki tradycji i nowoczesną formę, ale również o odpowiedni wystrój pałacu, wiosenną atmosferę oraz atrakcje dla najmłodszych.

By Państwa pociechy po wspólnym pysznym posiłku mogły szybko miło spędzić czas na beztroskiej zabawie – do ich dyspozycji będzie przestronna sala zabaw z dmuchańcem, zabawkami i animatorką, która zadba o bezpieczeństwo dzieci i dobrą atmosferę.

W RAMACH BRUNCHU ZAPEWNIAMY:

Bogaty wybór wyśmienitych potraw podanych w formie dostępnych przez cały czas bufetów: zimnego, gorącego oraz deserowego (menu poniżej)

Woda i soki owocowe w dzbanach

Kawa i wybór herbat – dostępne w bufecie

Kącik dla matki z dzieckiem

Dmuchaniec i zabawki w specjalnej sali

Animacje i opiekunka dla dzieci

Bezpłatny parking


CENY BRUNCHU:

Dorośli: 159 zł/os. bez alkoholu

Dzieci: do 6 lat gratis, od 6 do 12 lat 80 zł/dziecko.

Do całości rachunku doliczane jest 10% opłaty serwisowej .

 

SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE ORAZ REZERWACJE: 

Ludwika Grzejdak, tel. +48 664 902 661, e-mail: l.grzejdak@klubsosnowy.pl

Agnieszka Kowalczyk, tel. 502 707 687, e-mail: a.kowalczyk@klubsosnowy.pl


SPECJALNE CENY POKOI: 

W czasie Wielkanocy oferujemy specjalne ceny pokoi – pokój 2-osobowy ze śniadaniem i wstępem do Strefy Wellness w cenie: 239 zł / noc

Rezerwacja pokoi hotelowych: tel. +48 502 707 707

NA WIELKANOCNYCH BRUNCHACH W MENU ZNAJDĄ PAŃSTWO M. IN.:

Barszcz biały borowikiem i jajem

Domowy rosół z perliczki z makaronem i warzywami

Schab faszerowany białą kiełbasą w sosie chrzanowym

Łosoś pieczony w limonkowym winegrecie z soczewicą i warzywami

Kaczka pieczona, sos żurawinowy, grillowana gruszka

Pierś kurczaka zagrodowego w sosie śmietanowo winnym z karczochami

Pierogi ze szpinakiem, serem pleśniowym

Kopytka domowe

Warzywa gotowane, glazurowane oliwą z rozmarynu

Ziemniaki opiekane

Frytki/ Nuggetsy

***

Szynka wolno pieczona z sosem chrzanowym

pasztet z dziczyzny w cieście francuskim

Pasztet z kaczki z żurawiną i piklowanymi gruszkami

Jaja faszerowane musem z łososia

Jaja faszerowane z musem z tuńczyka

Jaja faszerowane kremem chrzanowym z szynką

Roladki z szynki z musem ziołowym

Tradycyjny śledź z cebulką i grzybami leśnymi

Galantyna z perliczki z chutney z jarzębiny i morelki

Roladka z łososia wędzonego na zimno z serkiem mascarpone i tartym chrzanem

Tatar wołowy z piklami

Kark wieprzowy macerowany ziołami z sosem tatarskim

Schab pieczony w ziołach z konfitura z czerwonej cebuli

Golonka cielęca w galarecie

Tradycyjna sałatka warzywna

Schab pieczony z musem chrzanowym w glazurze cytrynowej

***

Stół wiejski

***

Bufet deserowy, Baby drożdżowe, Serniki, Mazurki, Makowce, Torty bezowe