Aktualności


Bal Walentynkowy - 15.02.2020, 19:00

BAL WALENTYNKOWY W KLUBIE SOSNOWYM – NAJLEPSZE WALENTYNKI W WARSZAWIE

Serdecznie zapraszamy na Bal Walentynkowy w Klubie Sosnowym, który odbędzie się 15 lutego 2020 o godz. 19.00.

Jak co roku zapraszamy Państwa na romantyczny bal spędzony na świetnej zabawie.

Romantyczne przeboje i taneczne hity!

Pełne afrodyzjaków menu z całego świata w formie bufetów!

W tym roku Dzień Zakochanych świętujmy razem. Przed Państwem wieczór wypełniony muzyką na żywo, spektakularnym show i znakomitą kuchnią, o którą zadba nasz Szef Kuchni. A wszystko w pięknej scenerii naszego Pałacu przy blasku świec.

Bale w Klubie Sosnowym od lat cieszą się Państwa sympatią. Jeśli szukają Państwo hucznego, eleganckiego i niepowtarzalnego balu – ta oferta jest właśnie dla Państwa.

W ramach biletu wstępu w specjalnej cenie 189 zł/osoba zapewnimy Państwu:

♥ Gorące taneczne rytmy w wykonaniu znakomitego DJ

♥ Romantyczne dekoracje sal, które podkreślą niezwykły klimat wydarzenia

♥ Pełne afrodyzjaków dania z rozmaitych stron świata podane w formie bogato zastawionych bufetów

♥ Zimne i gorące napoje bezalkoholowe: woda, soki, kawa, herbata

♥ Rezerwację miejsc siedzących przy elegancko nakrytych stołach

♥ Loterię z atrakcyjnymi nagrodami, gdzie można wygrać m. in. voucher na brunch, voucher do SPA czy pobyt w apartamencie dla 2 osób

♥ Promocyjne ceny alkoholi

 PAKIETY Z NOCLEGIEM:

♥ Po zabawie zachęcamy do pozostania w naszym hotelu – dla gości balu proponujemy specjalną cenę noclegu. Cena obejmuje śniadanie oraz wstęp na basen, do jacuzzi i saun ♥

Bilety na bal i nocleg dla 2 osób: 600 zł (dotyczy pokoi Standard ze śniadaniem, wstępem na basen, do jacuzzi i saun)

Zachęcamy do skorzystania z niedzielnego brunchu 16 lutego w godzinach 12:00-17:00. Goście korzystający w brunchu mogą bezpłatnie przedłużyć dobę hotelową do 17:00.


REZERWACJE I INFORMACJE:

Albena Piotrowska, e-mail: a.piotrowska@klubsosnowy.pl, tel. 502 707 704


ROZGRZEWAJĄCE ZMYSŁY MENU:

Przystawki – bufet zimny

Wrap z warzywami, humusami smakowymi

Wrap z polędwiczką, warzywami, sosem serowym

Szynka serrano z melonem marynowanym w mango i chilli

Oberżyna grillowana z kozim serem i paloną figą

Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim z konfiturą z czerwonej cebuli

Kurczak zagrodowy w glazurze limonkowej

Szynka wolno pieczona, macerowana ziołami

Wybór sushi maki, nigiri, futomaki

Bufet sałatkowy

Zupy w bufecie

Kokosowa zupa z mango i krewetkami

Krem z zielonego groszku z palonymi migdałami

Dania główne – bufet ciepły

Dorsz bałtycki w winegrecie z soczewicy i mango

Ragout wieprzowe z curry, grillowany ananas

Kurczak kukurydziany pieczony na porach z cydrem

Pierogi z krewetkami i szpinakiem

Gratinne ziemniaczane aromatyzowane borowikami

Bukiet warzyw gotowanych

Dynia pieczona z fenkułem i warzywami

Kuskus z warzywami i owocami morza

Bufet deserowy

Bezy

Tiramisu

Rafaello

Crème brûlée

Mus czekoladowy

Panna cotta

Owoce filetowane


REZERWACJE I INFORMACJE:

Albena Piotrowska, e-mail: a.piotrowska@klubsosnowy.pl, tel. 502 707 704