Wielkanocne, rodzinne brunche 1 i 2.04 - polska kuchnia w wielu odsłonach i atrakcje dla dzieci Powrót

 

MENU NA WIELKANOCNE BRUNCHE

 

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  • Jaja faszerowane
  • - wędzony łosoś
  • - pieczarki
  • - szynka
  • Tymbaliki drobiowe
  • Roladka z łososia wędzonego ze szpinakiem i kremem fresh
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Tatar wołowy z kremem truflowym
  • Tradycyjny śledź z cebulką i kurkami
  • Tartaletka z humusem
  • Śledź marynowany cebulką i ogórkiem
  • Tortilla z kurczakiem
  • Bufet sałatkowy
  • Grilowane warzywa z pesto z suszonych pomidorów
  • Mozzarella z pomidorami i sosem bazyliowym

 

ZUPY

Barszcz biały z kiełabasą i jajkiem

Consome z dzikiego ptacta z lanymi kluskami

 

DANIA GŁÓWNE

Udziec z indyka w sosie tymiankowym

Pieczona szynka z goździkami w sosie z borowików

Pierogi z mięsem i chtupiącym boczkiem

Kaczka pieczona z żurawiną i jabłkiem w karmelu

Kopytka

Warzywa gotowane

Ziemniaki puree

Glazurowane buraczki w miodzie i cynamonie

Bufet wiejski

 

LIVE COOKING

Makarony w różnych odsłonach

 

BUFET DESEROWY

Ciasta domowe

Mazurki

Baby drożdżowe

Sernik

Makowiec

Powrót