Brunche świąteczne pełne wykwintnych przysmaków - 25 i 26.12.2017 Powrót

Jak co roku serdecznie zapraszamy 25 i 26 grudnia na pyszne brunche pełne wykwintnych dań świątecznej i nie tylko kuchni polskiej. W godzinach 12:00 - 17:00 w naszym pałacu czekaly będą na Państwa bogate bufety z pysznymi daniami, stół pełen swoijskich rarytasów, wybór napojów zimnych i goracych oraz atrakcje dla najmłodszych gości:  w specjalnie przygotowanej sali zabaw szykujemy dmuchańce i zabawy pod okiem animatorek. 

W czasie brunchu zapewniamy:

  • wspólny, elegancko nakryty stół dla Państwa grupy
  • możliwość nielimitowanego korzystania  z pełnego menu w godzinach 12:00 – 17:00
  • możliwość nielimitowanego korzystania z napojów : woda  i soki owocowe (w dzbanach na stole) oraz kawy i herbat (w bufecie) w godzinach 12:00-17:00.
  • atrakcje dla dzieci (dmuchańce, animacje, zabawy) w specjalnie przygotowanej Sali zabaw.

Ceny brunchu świątecznego:

  • Osoby pełnopłatne : 159 zł / osoba
  • Dzieci 7-12 lat : 50 % ceny
  • Dzieci: 0-6 lat: bez opłat

Do całości rachunku doliczane jest 10 % opłaty serwisowej.

W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt  z naszymi managerami:

Monika Rutkowska: tel.: 502 707 710, m.rutkowska@businessmaninstitute.pl

Ludwika Grzejdak: tel.: 664 902 661, l.grzejdak@businessmaninstitute.pl

Agnieszka Kowalczyk: tel.: 502 707 687, a.kowalczyk@businessmaninstitute.pl


MENU BRUNCH 25 i 26 grudnia 2017.


DANIA GORĄCE

* Zupa z borowików bieszczadzkich z łazankami,

* Bulion z perliczki z lanymi kluskami,

* Filet z karpia w sosie piernikowym i migdałach,

* Pierogi z kaczką,

* Perliczka wielkopolska duszona w cydrze,

* Okoń morski z ragout warzywnym,

* Szynka w glazurze miodowo-porzeczkowej,

* Kaczka w winie z suszonymi śliwkami i pieczonymi burakami,

* Peklowany indyk faszerowany kaszanką, jabłkami i żurawiną w sosie grzybowym,

* Policzki wołowe aromatyzowane imbirem i cynamonem.


ZIMNE PRZYSTAWKI

* Carpaccio z gęsi z gruszką i konfiturą jarzębinową,

* Volevanty – wędzony łosoś, kozi ser z pieczonym burakiem, pasztet z kaczki z żurawiną,

* Pieczony sandacz z warzywami korzennymi,

* Śledź z cebulką i grzybkami,

* Śledź piernikowy z rodzynkami,

* Tatar wołowy z piklami,

* Bliny gruczane z łosoiem i kremem koperkowym,

* Nóżki w galarecie,

* Sałatka jarzynowa z chipsem z szynki parmeńskiej,

* Karp w galarecie,

* Sałatka z szynki sezonowanej z rukolą,

* Mix sałat z indykiem i glazurowaną dynią

* Pieczywo

 

STÓŁ WIEJSKI

* Ziemniaki z koperkiem,

* Wigilijna kapusta z borowikami,

* Buraczki glazurowane miodem gryczanym,

* Kluski śląskie,

* Warzywa gotowane.


BUFET DESEROWY

* Strudel z jabłkiem i bakaliami,

* Sernik wiedeński,

* Szarlotka,

* Torty bezowe,

* Makowce,

* Pierniki.

 

Powrót