Sylwester w stylu gwiazd - Bal "Hollywood Night" Powrót

Klub Sosnowy gorąco zaprasza na szampańską zabawę podczas Balu Sylwestrowego „Hollywood Night”.

W tym roku przenosimy Państwa do światowej stolicy kina – Hollywood. Blask fleszy, czerwony dywan, gwiazdy wielkiego ekranu – wszystko to czeka na Państwa w tę wyjątkową noc w Klubie Sosnowym.

Podczas Balu zapewnimy taneczną muzykę pełną ponadczasowych hitów.

Oprawę muzyczną i artystyczną zapewnia DJ Remigiusz Leszczyński, który od wielu lat porywa gości do tańca największymi hitami.

Podczas wieczoru usłyszą Państwo na żywo filmowe przeboje muzyczne w wykonaniu kwartetu smyczkowego „The Time Qartet”.

Wieczór uświetni również występ zespołu tanecznego, a dla wszystkich chętnych odbędzie się nauka tańca.

Podczas Balu będą Państwo mogli poczuć się jak gwiazdy kina i w atelier fotograficznym uwiecznić się na zdjęciu ze statuetką Oscara w ręku.

Wyjątkowe oświetlenie i dekoracje, przepyszna kuchnia, lekka i taneczna muzyka, koncerty, nauka tańca, loterie i nagrody oraz pokaz sztucznych ogni sprawią, że tegoroczna noc sylwestrowa będzie niezapomniana.

W ramach biletu wstępu w bardzo atrakcyjnej cenie 399* zł/osoba zapewniamy Państwu szereg atrakcji:

  • doskonałą zabawę przy akompaniamencie kwartetu smyczkowego oraz muzyki mechanicznej
  • dwa koncerty w wykonaniu The Time Qartet – jeden z najlepszych polskich kwartetów smyczkowych, tworzą go absolwenci Uniwersytetu Muzycznego Fryderyka Chopina w Warszawie; w ciągu kilkunastu lat pracy artystycznej kwartet wykonał ponad 350 koncertów w kraju i za granicą 
  • pokazy i naukę tańca
  • atelier fotograficzne
  • pokaz sztucznych ogni o północy oraz lampka wina musującego
  • wyjątkową scenografię tworzącą klimat wystawnych hollywoodzkich bali i szampańską, sylwestrową zabawę w najlepszym wydaniu
  • doskonałe dania podane w formie wystawnych bufetów
  • stacje Live Cooking
  • open bar na wina i wódkę
  • zimne i gorące napoje bezalkoholowe (bez limitu)
  • losowania nagród
  • rezerwację miejsc siedzących przy eleganckich stołach 
 
***OFERTA SPECJALNA - 10 % RABATU DLA GRUP POWYŻEJ 10 OSÓB***

 REZERWACJE I INFORMACJE:

Manager koordynująca – Ludwika Grzejdak:

e-mail:  l.grzejdak@klubsosnowy.pl,  tel.: 664 902 661

Ramowy program wieczoru:

20.00 – Rozpoczęcie balu

20:45 Występ zespołu tanecznego

21.00 Zabawa taneczna przy muzyce filmowej granej na żywo „The Time Quartet”

21:30 Zabawa przy muzyce mechanicznej

22.00 Losowanie nagród część 1

22.15 Występ zespołu tanecznego i nauka tańca

22:30 Zabawa taneczna przy muzyce filmowej granej na żywo „The Time Quartet”

23:00 Zabawa przy muzyce mechanicznej

23.30 Losowanie nagród część 2

 Nagrody:

 2 złote półroczne karty do strefy wellness

 2 podwójne zaproszenia na Bal Walentynkowy

 6 x vouchery dla 2 osób na niedzielny brunch ważne do końca kwietnia

 3 butelki whisky

24.00 Toast noworoczny i pokaz sztucznych ogni

Od 24:00 Zabawa przy muzyce mechanicznej

 

Przystawki :

* tartaletki z homarem i guacamole,
* szynka prosciutto z gruszką i serem gorgonzola,
* blanszowany pak choi z krewetkami i limonką z chili,
* bresaola z rukolą, gruszką marynowaną w koniaku,
* tatar wołowy z oliwą truflową,

* łosos marynowany w kolendrze, imbirze i chili,

* carpaccio z gęsi kołudzkiej z chutneyem z czerwonej cebuli,

* sałatka z buraków, bryndzy, przecha włoskiego okruszona miodowo-miętowym dressingiem,

* rosti z wędzonym jesiotrem i chrzanem,

* rostbef wołowy sous-vide w Johnnie Walker.

*quiche:

-z serem pleśniowym kozim i blanszowaną figą,

-z brokułami i pomidorkami w chili,

-ze szpinakiem i rukolą.

-wybór pieczywa

Zupy:

* krem porowo-gruszkowy z granatem i chili,

* consomme z gesi i borowików z bieszczadzkich lasów

Drugie danie:

* bażant faszerowany borowikami w sosie prosecco,

* indyk confit z szalotką duszoną w koniaku,
* udziec z jelenia w czerwonym winie i wiśniach,
* dorada z grilla z koprem włoskim i sosem limonkowym,

* rolada z polędwicy wołowej z piersi kaczki, foie gras z parzakami,
* łosoś pieczony na musie z romanesco.

* pęczotto z warzywami,

* warzywa na parze z oliwą extra virgin,

* gratine ziemniaczane

* rizotto z borowikami,

* batat pieczony z pieprzem młotkowanym.

 

Bufet:

* szynka z nogą,

* schab środkowy z kością, marynowany w czosnku niedźwiedzim,

* schab środkowy pieczony z kością w płatkach papryki,

* karkówka wędzona,

* schab wędzony,

* boczek z żebrami,

* szynka dojrzewająca,

* polędwica wołowa sezonowana,

* smalec wiejski,

* pikle,

* marynaty.

 

Deski serów:

* korycińskie,

* plesniowe.

Sosy:

* chrzanowy,

* tatarski,

* żurawinowy.

* Chleby

 

Live cooking:

* krewetki,

* ośmiornice,

* kalmary

* sos pomidorowy,

* sos winno-śmietanowy.

 

Bufet deserów:

* panna cotta,

* tiramisu,

* mini desery,

* brownie,

* szarlotka,

* sernik,

* bezy.

Powrót