Aktualności


Sylwester we włoskim stylu - Bal Viva Italia

Bal sylwestrowy 2018, włoski sylwester Warszawa

Bal Viva Italia to najlepszy Bal Sylwestrowy z włoskim szykiem, znakomitymi daniami, efektowną scenografią i oczywiście doskonałą zabawą na parkiecie przy największych tanecznych przebojach wszech czasów! Specjalnie dla Państwa szykujemy pełne wykwintnych dań menu, w którym nie zabraknie najwspanialszych smaków kuchni włoskiej, europejskiej i polskiej. W pałacowych barach czekało będzie na Gości schłodzone prosecco, wybór win oraz wódek – wszystkie te alkohole dostępne będą bez limitu w ramach open baru.

Sylwestrowy parkiet rozgrzewały będą hity ze światowych list przebojów minionych dekad, które serwował będzie znakomity DJ w towarzystwie pełnej uroku i niezwykle utalentowanej wokalistki.

Tej wyjątkowej nocy nasz doskonały duet wykona i zagra dla Państwa Wasze ulubione utwory, poprowadzi konkursy i rozda atrakcyjne nagrody, kuchnia rozpieści Państwa podniebienia cudownymi smakami, barmani zadbają o dobór trunków, a obsługa zatroszczy się o Państwa komfort tak by pozostało Państwu tylko oddanie się beztroskiej zabawie i szampańskie powitanie Nowego 2019 Roku!

W ramach biletu wstępu w bardzo atrakcyjnej cenie 399 zł/osoba zapewniamy Państwu szereg atrakcji:

  • doskonałą, zabawę  do samego rana przy dźwiękach serwowanych przez znakomitego DJ’a i wykonywanych na żywo przez wspaniałą wokalistkę
  • sylwestrowe konkursy z nagrodami– niespodziankami
  • wykwintne dania z Włoch i nie tylko stron świata podane w formie bogato zastawionych bufetów
  • prosecco, wybór win i wódkę (bez limitu)
  • zimne i gorące napoje bezalkoholowe (bez limitu)
  • stację live cooking z kucharzem przygotowującym na Państwa życzenie znakomite włoskie przysmaki
  • wyjątkową, klimatyczną scenografię
  • rezerwację miejsc siedzących przy eleganckich stołach

Rezerwacje i informacje – Manager Koordynujący:

Agnieszka Kowalczyk  tel.: 502 707 687, e-mail: a.kowalczyk@klubsosnowy.pl

 

MENU – BAL SYLWESTROWY 2018

 

Bal sylwestrowy we włoskim stylu, włoski sylwester Warszawa

BUFET ZIMNY

  • Bresaola z dynią marynowaną czerwonym pieprzem
  • Oberżyna grillowana z musem z suszonych pomidorów
  • Gęś wędzona dymem śliwowym z chutneyem z moreli
  • Carpaccio wołowe, rukola, oliwa z oliwek
  • Tartaletki z pate z wątróbki, galaretka z porto
  • Tartaletki z musem z ricottą, suszonymi pomidorami
  • Galantyna z kapłona z szynką parmeńską
  • Sałatka z bobem, burakami, kozim serem, polędwicą wołową
  • Mix sałat z chrupiącą pancettą, sercami karczocha z limonkową winegretą
  • Sycylijska caprese
  • Łosoś marynowany imbirem, kolendrą, winegreta z musztardy francuskiej

BUFET GORĄCY:

  • Krem z pieczonej dyni z imbirem i mlekiem kokosowym
  • Minestrone na wywarze z dzikiego ptactwa
  • Pierś z kaczki z calvadosem i sosem z czarnego bzu
  • Pieczeń z karkówki cielęcej, sos z pieczonego selera
  • Rotondi z królikiem i oliwą rozmarynową
  • Polędwica wieprzowa, karczochy blanszowane prosecco
  • Pieczony łosoś norweski w zielonej herbacie
  • Risotto z owocami morza
  • Ziemniaki opiekane
  • Warzywa gotowane z oliwą z suszonych pomidorów
  • Gnocchi ziemniaczane

STACJA LIVE COOKING:

  • Włoskie pasty z wyborem dodatków i sosów

BUFET DESEROWY:

  • Brownie
  • Szarlotka
  • Sernik wiedeński
  • Delicja
  • Tiramisu
  • Bezy kawowe
  • Bezy owocowe
  • Tiramisu
  • Pana cotta
  • Krem brulee

NAPOJE i ALKOHOLE (bez limitu):

  • Prosecco
  • Wybór win
  • Wódka
  • Woda
  • Soki owocowe
  • Wybór herbat
  • Kawa