Aktualności


Bal Walentynkowy - 16.02.2019

Gorąco zapraszamy na nasz coroczny, huczny, pełen doskonałej muzyki, wyśmienitych dań oraz licznych atrakcji Bal Walentynkowy – już 16 lutego 2019. W tym roku o najlepszą oprawę muzyczną zadba znakomity DJ Maciej Wilkanowski, który od wielu lat porywa naszych Gości do tańca największymi przebojami, a towarzyszył mu będzie fantastyczny saksofonista, który na żywo wykona znane i lubiane hity lat minionych i współczesnych. Ten pełen energii, profesjonalny duet zadba o doskonałą taneczną zabawę pełną ponadczasowej muzyki.

Na bufetach zagoszczą Państwa ulubione rarytasy wraz z nowymi, pysznościami autorstwa Szefa Kuchni, zaś na stacji live cooking serwować będziemy doskonałe makarony z owocami morza. Wśród licznych atrakcji pojawią się: losowania wartościowych nagród oraz walentynkowa fotobudka, a tło dla tego niezwykłego wieczoru stworzy niepowtarzalna scenografia.

Efektowne dekoracje, nastrojowe oświetlenie, przepyszna kuchnia, lekka i taneczna muzyka, koncerty, loterie i nagrody sprawią, że tegoroczny Bal Walentynkowy będzie niezapomniany.

W ramach biletu wstępu w bardzo atrakcyjnej cenie 179* zł/osoba zapewniamy Państwu szereg atrakcji:

  • doskonałą zabawę przy akompaniamencie saksofonu oraz muzyki mechanicznej (DJ i Saksofonista)
  • wyjątkową scenografię tworzącą karnawałowo – walentynkowy nastrój
  • doskonałe dania podane w formie wystawnych bufetów
  • stację Live Cooking z makaronami i owocami morza
  • zimne i gorące napoje bezalkoholowe (bez limitu)
  • losowania nagród
  • promocyjne ceny alkoholi i drinków
  • rezerwację miejsc siedzących przy eleganckich stołach

Program wieczoru:

19.00 Rozpoczęcie balu

19:45 Wejście  saksofonisty (duet : DJ & Saksofon)

20.40 Losowanie nagród część 1

21.20 Wejście  saksofonisty (duet : DJ & Saksofon)

22.10 Losowanie nagród część 2

22:30 Zabawa przy muzyce mechanicznej

4:00 Zakończenie balu

REZERWACJE I INFORMACJE:

Manager koordynująca – Ludwika Grzejdak: e-mail:  l.grzejdak@klubsosnowy.pl,  tel.: 664 902 661

MENU NA BAL WALENTYNKOWY 2019

Przystawki:

Tortilla z krewetkami, warzywami, guacamole

Tortilla z pikantnym kurczakiem, warzywami i sosem koktajlowym

Szynka serrano, piklowane szparagi, mus z koziego sera z salsą z granatu i limonki

Carpaccio z pieczonego buraka, ricotta, winegreta z płatków dzikiej róży

Carpaccio wołowe z oliwą truflową

Figi glazurowane miodem, calvadosem zawinięte w chrupiący bekon

Tartaletki z musem krewetkowym, selerem marynowanym z pikantną morelą

Marynowany łosoś w imbirze, kolendrze z sosem winegret z miodu i musztardy francuskiej

Półgęsek wędzony dymem śliwowym z chutneyem z dyni

Bufet sałatkowy

 

Zupy:

Krem z pieczonego selera z masłem rakowym

Zupa cytrynowa z boczniakiem i kolendrą

 

Dania gorące:

Polędwica wieprzowa w sosie z tajskiego curry,

Kukurydziany kurczak z sosem winegret z fenkuł, blanszowana marchew z kardamonem

Indyk pieczony z grillowanym ananasem w słodko-pikantnej salsie z pomidorami

Brawena pieczona z tagliatelle z warzyw

Ravioli z królikiem, glazurowane oliwą z białych trufli

Szafranowe risotto z owocami morza i warzywami

Łódeczki z ziemniaków macerowane tymiankiem

Komosa ryżowa z blanszowanym jarmużem

 

LIVE COOKING:
Makarony i owoce morza

 

Bufet deserowy:

Fontanna czekoladowa

Wybór ciast i słodkości

Owoce filetowane

 

Napoje:

Woda

Soki

Kawa

Herbata