Aktualności


Bal Andrzejkowy 24.11.2018

Bal Andrzejkowy w Klubie Sosnowym to już tradycyjna impreza, która co roku cieszy się Państwa niezmiennym zainteresowaniem. Wspaniała zabawa andrzejkowa, szeroki wybór znakomitych dań, piękny wystrój eleganckich sal oraz moc atrakcji to cechy rozpoznawcze organizowanych przez nas balów.

W tym roku Bal Andrzejkowy organizujemy 24 listopada – gorąco Państwa zapraszamy i zachęcamy do dokonywania rezerwacji.

W ramach biletu wstępu w bardzo atrakcyjnej cenie 179 zł/osoba zapewniamy Państwu szereg atrakcji:

  • doskonałą, całonocną zabawę przy dźwiękach serwowanych przez znakomitego DJ’a
  • wyjątkową, klimatyczną scenografię
  • andrzejkową loterię z nagrodami – niespodziankami
  • wyborne dania z rozmaitych stron świata podane w formie bogato zastawionych bufetów
  • zimne i gorące napoje bezalkoholowe (bez limitu)
  • stację live cooking z kucharzem przygotowującym na Państwa życzenie doskonałe potrawy
  • rezerwację miejsc siedzących przy eleganckich stołach

Wesele Warszawa – przyjęcia weselne, śluby plenerowe, obiady poślubne Klub Sosnowy sala na wesele

Dodatkowo podczas balu, będą mogli Państwo skorzystać z:

  • usług profesjonalnej wróżki
  • drink baru  ze specjalnymi cenami alkoholi (wina od 40 zł/butelka, wódka od 50 zł / butelka 0.5 l, whisky od 15 zł/ 40 ml)

Rezerwacje i informacje – Manager Koordynujący:

Agnieszka Kowalczyk  tel.: 502 707 687, e-mail: a.kowalczyk@klubsosnowy.pl

 

MENU – BAL ANDRZEJKOWY 2018

bal andrzejkowy BUFET ZIMNY

  • Pasztet z kaczki, grzanka z chleba razowego, konfitura żurawinowa.
    • Tortilla z krewetkami, sos mango, warzywa.
    • Tortilla z kurczakiem grillowanym, sos limonkowy, warzywa.
    • Tartaletki z grzybami i szpinakiem.
    • Łosoś marynowany w imbirze, kolendrze z winegretą z musztardy francuskiej i miodu.
    • Grillowane warzywa z mozzarellą i pesto bazyliowym.
    • Carpaccio pieczonego buraka, rukola, sos z płatków róży.
    • Carpaccio wołowe z oliwą truflową.
  • BUFET GORĄCY
    • Krem z pieczonej dyni z mlekiem kokosowym.
    • Zupa cytrynowa z boczniakiem.
    • Ragout wieprzowe z boczniakiem w czerwonym carry.
    • Kurczak zagrodowy w sosie rozmarynowym.
    • Okoń nilowy z ragu warzywnym.
    • Udziec z indyka faszerowany grzybami i wątróbką.
    • Pierogi ze szpinakiem / gorgonzolą.
    • Ziemniaki opiekane.
    • Pęczotto z borowikami.
    • Warzywa gotowane na parze

    BUFET DESEROWY

    • Torty bezowe
    • Sernik z morelami
    • Tiramisu
    • Brownie z karmelem
    • Ciasto leśny mech
    • Ciasto pijana wiśnia
    • Owoce filetowane